U bevindt zich hier: Home Notaris Gelderland Notaris Oosterbeek ACOSTI Notariskantoor

ACOSTI Notariskantoor

Utrechtseweg 163
6862AJ Oosterbeek
Nederland

Telefoon: (+31) 0263391058
E-mail adres: notaris@acosti.knb.nl
51.9881235.835444
46 2.4931506849315 3 4.9
Gemiddelde waardering uit 46 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Ongelofelijk slecht!
De bank had medio september '13 het overzicht naar de notaris gestuurd voor t opmaken vd leveringsakte. Vervolgens bleek de internetserver vd notaris eruit te liggen en dit is 2 weken (!) zo gebleven. Na herhaaldelijk telefonisch contact, zelfs het overzicht van de bank te hebben gemaild aan acosti en nog steeds geen akte, heb ik nogmaals de notaris gebeld. En nadat ik had gevraagd wanneer we de akte konden ontvangen en ik dan toch echt even persoonlijk de notaris wou spreken, werd de telefoon gewoon opgehangen! Hierna heb ik niet meer gebeld en kwam de akte maar liefst 1 dag voor de levering. Met als gevolg dat wij niet tijdig het geld (ivm restschuld) konden storten en we hierdoor dus ook nog eens dagrente moesten gaan betalen! En dit allemaal door een notaris die zoiets basaals als het opmaken van een leveringsakte en een eenvoudige eindafrekening niet tijdig kan aanleveren. Kortom, slechte notaris, niet op tijd en zeer onprofessionele bejegening van personeel. Ik zou het dus ook niemand aanraden deze notaris in de arm te nemen. Een schande voor alle notarissen.
Ik heb echt geen enkel positief punt kunnen ontdekken, helaas.
- asociaal personeel (hangt gewoon de telefoon , als ze de vraag niet kunnen beantwoorden - niet op tijd leveren van diensten/aktes - heeft zijn IT niet op orde - goedkoop is duurkoop hier
Waardering:
1.0 2.0
|
Spotgoedkoop, maar alles behalve klantvriendelijk en professioneel
Brieven zaten vol (spel)fouten, personeel gedroeg zich onprofessioneel en vonden het niet altijd noodzakelijk om een hand te geven bij binnenkomst. En papieren werden getekend in de ontvangsthal op een tijdschrift.
Goedkoop
Waardering:
1.0 2.0
|
Onprofessioneel...
Ik wil graag dit notariskantoor van een recensie voorzien, aangezien ik hier net vandaan kom en er echt roodgloeiend van woede ben geworden. Voor aanvang van het voorlezen van de akte begon deze notaris eerst de rekening te controleren (en naam daar erg ruim de tijd voor). De rekening die overigens een kleine 1,5 maand ervoor al was verstuurd dus hij had al ruim de tijd gehad om dat eerder te controleren. Blijkbaar vond deze notaris de rekening belangrijker dan de akte zelf gezien de tijd die hij er in stak. Er bleek ook een (door henzelf gemaakte) fout in te zitten waardoor dit heerschap €26,- te kort zou komen. mijn opmerking dat ik dat onprofessioneel vond, vond hij erg ver gaan. Ik wil dit dan ook rectificeren, ik vond het ZEER onprefessioneel! Hoe dan ook, meneer wilde niet verder geen voordat dit bedrag betaald zou worden, want hij had er een vertrouwen in dat wij dit bedrag achteraf zouden betalen. Waar hij dat dan op baseert weet ik nog steeds niet. Nadat we dit bedrag (met grote tegenzin) betaald hadden ging hij in een niet bij te houden tempo door de akte heen, waarna we over konden gaan tot ondertekening. Dit heerschap bezit een arrogantie dit ik nog niet eerder in mijn inmiddels 42 jarige leven ben tegengekomen, en ik zal dan ook zeker geen zaken meer doen met dit persoon.
Geen
Geldwolf...
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden:

Acosti Notariskantoor0.9km
Oosterbeek - Jacobaweg 12
 
Notaris mr. F.T. Brouwer3.8km
Arnhem - Van Ostadestraat 3
 
Librator3.9km
Arnhem - Het Lage Erf 32
 
Notariskantoor Poort Arnhem4.5km
Arnhem - Sweerts de Landasstraat 52
 
Van der Stap Notarissen4.6km
Arnhem - Zijpendaalseweg 53-A
Notaris diensten: Advisering, Fusie, Ondernemingsrecht, Vastgoed
 
Notariskantoor mr. Tonio Liem5.1km
Arnhem - Kronenburgsingel 505
Notaris diensten: Echtscheiding, Hypotheek, Koopovereenkomst, Leveringsakte, Makelaar, Ondernemers, Statuten, ...
 
Nice Future5.1km
Arnhem - Sickeszplein 1